El Gavà aconsegueix l'ascens a la Segona Divisió B

El Gavà, amb una victòria davant del Borriana, va aconseguir l'ascens a Segona Divisió B. Els catalans van patir, però, finalment, quan només quedaven dos minuts per a l'acabament del partit, Toni Lima va marcar el gol que suposava l'ascens. El Sant Andreu també ha tingut l'oportunitat de pujar a Segona B, depenia d'ell mateix, havia de guanyar al camp del Águilas, però no ha pogut ser. Els barcelonins han perdut per 3 a 1. Els dos primers gols els ha marcat el mateix jugador, Manolo Cases, i el tercer, Couto, mentre que Expósito ha marcat per al Sant Andreu. Recordem que el Reus ja va pujar diumenge passat.

Faltaven dos minuts per acabar el temps reglamentari quan Antoni Lima va marcar el gol que tornava el Gavà a la Segona B. L'eufòria va ser gran al camp de la Bòbila, perquè el Borriana va posar les coses molt difícils a l'equip de Toni Llaberia, que, com el Reus, ha pujat a la categoria de bronze.