El gallec Marcos Serrano guanya la divuitena etapa del Tour en solitari entre Albí i Mende

El gallec Marcos Serrano, de l'equip Liberty Seguros, ha guanyat en solitari la divuitena etapa del Tour, de 189 quilòmetres, disputada entre Albí i Mende. Serrano ha arribat sol a la meta després de distanciar-se, en l'última pujada de la prova, del francès Vasseur i del belga Axel Merckx, que han arribat a 26 segons, segon i tercer. El corredor gallec aconsegueix així la tercera victòria d'un ciclista espanyol. Armstrong, que ha arribat a més d'11 minuts de Serrano, continua de líder quan falten tres etapes pel final a París. <br>
El gallec Marcos Serrano guanya la divuitena etapa del Tour en solitari entre Albí i Mende
Ciclisme

El gallec Marcos Serrano guanya la divuitena etapa del Tour en solitari entre Albí i Mende

El gallec Marcos Serrano, de l'equip Liberty Seguros, ha guanyat en solitari la divuitena etapa del Tour, de 189 quilòmetres, disputada entre Albí i Mende. Serrano ha arribat sol a la meta després de distanciar-se, en l'última pujada de la prova, del francès Vasseur i del belga Axel Merckx, que han arribat a 26 segons, segon i tercer. El corredor gallec aconsegueix així la tercera victòria d'un ciclista espanyol. Armstrong, que ha arribat a més d'11 minuts de Serrano, continua de líder quan falten tres etapes pel final a París.
Actualitzat
El grup format pel líder Lance Armstrong, Ivan Basso, Jan Ullrich i Cadel Evans ha arribat a més d'11 minuts de Serrano. El ciclista espanyol millor classificat, Francisco Mancebo, ha arribat a gairebé 12 minuts de Serrano, juntament amb el danès Michael Rasmussen, el nord-americà Levi Leipheimer i el kazakh Aleksandr Vinokurov.

Amb el liderat a la butxaca des de fa dies, Armstrong continua amb 2 minuts i 46 segons sobre l'italià Ivan Basso. Si no hi ha cap sorpresa majúscula, arribarà diumenge a París com a guanyador del Tour, el setè consecutiu per al de Texas.

NOTÍCIES RELACIONADES