Espanyol

El futur d'Osvaldo i Kameni segueixen sent les grans incògnites de Pochettino

El misteri continua per a Pochettino, que veu passar els dies de pretemporada i segueix sense resoldre les grans incògnites del seu onze, sobretot pel que fa a les porteries. En la rival, Osvaldo segueix marcant gols. Aquesta matinada, dos més, en el partit benèfic celebrat a Mèxic. Dimecres el seu representant es tornarà a reunir amb l'Espanyol. El club no vendrà mai un home fonamental per menys de 20 milions.

Actualitzat
I mentrestant, a l'espera, el vestidor tanca files. Fins i tot els homes que han de competir per ser a l'equip titular continuen veient Osvaldo de blanc-i-blau i com a referència golejadora. Això sí: amb Osvaldo o sense, Sergio García, que ha comparegut en roda de premsa, té clar que el seu rendiment s'ha de disparar aquest any, després que el seu debut de periquito va quedar marcat per la falta de pretemporada i les lesions.

L'altre gran dubte per a Pochettino, el futur de Kameni. Després que el Roma de Luis Enrique i De la Peña va optar per Stekelemburg, l'agent del camerunès li busca un altre destí.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut