Handbol

El Fraikin Granollers s'imposa al Cuenca 23-24 i continua a la zona alta de l'Asobal

El Fraikin Granollers es consolida a la part alta de la Lliga Asobal i ja és cinquè quan s'han disputat quatre jornades del campionat. L'equip de Manolo Cadenas, liderat per Svitlica, s'ha imposat al Cuenca 2016 a domicili per un ajustat 23-24. Després d'arribar al descans amb un 12-11 en el marcador, un parcial de 0-3 en l'inici del segon temps ha permès els vallesans obrir un petit forat que ha resultat determinant per assegurar la victòria. A falta de cinc minuts el Granollers dominava 20-24 i ni la reacció elèctrica dels locals amb un altre parcial de 3-0 ha evitat que els dos punts viatgessin cap a Catalunya.