Handbol

El Fraikin Granollers es desfà del Bregenz i es classifica per als vuitens de final de la Copa EHF (33-25)

El Fraikin BM Granollers ha vençut per 33 a 25 el Bregenz d'Àustria després de defensar a casa l'avantatge assolit al partit d'anada, en què els vallesans van guanyar per un ajustat 26 a 27 i s'ha classificat per als vuitens de final de la Copa EHF. Després d'una primera part bastant igualada, els de Manolo Cadenas han dominat en tot moment en la represa i han arribat a tenir una màxima diferència de fins a nou gols. La gran feina de Juan Vázquez en atac i les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas han permès al Granollers acabar amb la resistència del conjunt austríac.

El Fraikin BM Granollers ja és als vuitens de final de la Copa EHF d'handbol. Els vallesans no han vist perillar la classificació en l'eliminatòria contra el Bregenz austríac. Si en el partit d'anada els homes de Manolo Cadenas van guanyar per la mínima a la pista austríaca per 26 a 27, aquest cop l'equip vallesà s'ha imposat per vuit gols de diferència (33-25) en el partit de tornada disputat al Pavelló Olímpic de Granollers.

Després d'una primera part molt igualada, que ha acabat amb un ajustat 16 a 14, les aturades del jove porter cedit pel Barça, Gonzalo Pérez de Vargas, han permès al Granollers distanciar-se en el marcador i assolir un avantatge màxim de nou gols que ha estat definitiu. Els màxims anotadors locals han estat el lituà Masilinskas i Ferran Soler, tots dos amb sis gols.