Hoquei

El fiscal demana que el porter del Noia pagui una petita indemnització i les ulleres que li va trencar a l'àrbitre

Aquest matí s'ha celebrat el judici "express" contra Lluís Gil, el porter del Noia, per la seva agressió a Carles Bifet, l'àrbitre del partit Vic-Noia. El fiscal ha sol·licitat una multa de 360 euros i una indemnització per al col·legiat de 180 euros més i la reparació de les ulleres que li va trencar. Però a en Lluís Gil la seva acció li comportarà un càstig molt més dur per la via de la justícia esportiva, ja que la sanció que li caurà estarà entre els 2 i els 5 anys de suspensió.

Actualitzat
Han hagut d'esperar més d'una hora per fer el judici, però en cap moment s'han dirigit la paraula. Durant la vista, el porter del Noia, Lluís Gil, ha reconegut els fets. En el partit que l'enfrontava al Vic, en reclamar un gol que acabava d'encaixar, va donar un cop a l'àrbitre, Carles Bifet, primer amb l'estic i després amb el casc. S'ha mostrat penedit i ha lamentat que el tema no es resolgui exclusivament als tribunals esportius.

Bifet ha reconegut que el jugador li va demanar disculpes al final del partit. El fiscal ha sol·licitat una multa de 360 euros i una indemnització per al col·legiat de 180 euros més la reparació de les ulleres que li va trencar.

Lluís Gil també està pendent de la sanció esportiva que el pot deixar sense jugar entre dos i cinc anys, cosa que l'obligaria a anar-se'n a jugar a Portugal o Itàlia.
Anar al contingut