Pla general de Nil Morist, il·lustrador igualadí; l'alcalde Marc Castells; el regidor Pere Camps; i el director del festival, Ramon Muntané. 16…
Pla general de Nil Morist, il·lustrador igualadí; l'alcalde Marc Castells; el regidor Pere Camps; i el director del festival, Ramon Muntané. 16 de gener del 2019. (Horitzontal)

El FineArt Igualada inclourà 56 exposicions repartides en una vintena d'espais singulars

Actualitzat

ACN Igualada.-El festival FineArt Igualada aterrarà a la capital de l'Anoia del 22 de febrer al 17 de març amb 56 exposicions repartides en una vintena d'espais singulars de la ciutat. Entre els participants d'aquesta setena edició hi haurà Iñaki Marroyo, Ferran Freixa, Manel Gausa, Jordi Borràs i Jim Doukas. El festival, coorganitzat per l'Ajuntament d'Igualada i l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada, ha presentat aquest dimecres la imatge d'aquesta edició. Es tracta d'una imatge, han explicat els organitzadors, que malgrat ser atrevida en la tècnica, el traç i el color està plena de significat, ja que busca el vincle amb la fotografia dels inicis, l'analògica. Aquesta edició, ha aprofundit el seu director, Ramon Muntané, aspira a consolidar els bons números de l'any passat, en què es va superar en un 35% els visitants del 2017 .

Anar al contingut