Courtney Kube, periodista de NBC News, i el seu fill (@MSNBC)
EUA

El fill de la presentadora de l'NBC es cola en directe en ple informatiu

Courtney Kube explicava en directe l'ofensiva terrestre de Turquia al nord de Síria quan el seu fill la va interrompre

RedacccióActualitzat

Courtney Kube, periodista de NBC News, aquest dijous estava explicant en directe l'ofensiva terrestre de Turquia al nord de Síria amb l'objectiu de fer-ne fora les milícies kurdes quan un nen apareix en pantalla i agafa la presentadora.

Kube continua donant la notícia, però es veu obligada a demanar disculpes: "Perdonin, el meu fill està aquí! Televisió en directe!" Seguidament en pantalla apareix el mapa de Síria i Turquia i ella continua relatant els fets amb total professionalitat.

La cadena de notícies nord-americana ha piulat les imatges dient "A vegades notícies d'última hora inesperades passen quan estàs explicant notícies d'última hora!":

 

El vídeo s'ha viralitzat ràpidament.

 

Recorda la connexió d'un professor a la BBC

Les imatges recorden al vídeo que va donar la volta al món el març del 2017 quan els fills d'un corresponsal de la BBC entren al seu despatx mentre està entrant en directe explicant les tensions amb Cora del Sud.

El professor Robert E Kelly

 

El professor Robert E Kelly i la seva família es van fer molt populars aquells dies. En algunes entrevistes van explicar que es van quedar molt preocupats per si la BBC no els tornava a trucar mai més. I van reconèixer que va ser un moment de caos i que va ser un gran error no tancar la porta del despatx amb clau.

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut