Zowie Bowie amb el seu pare, David Bowie, en una imatge del 2009
Londres

El fill de Bowie: "Que es fotin! Demà sortirem al carrer i tindrem un dia preciós"

El fill del cantant David Bowie demana als seus veïns de Londres que ignorin "la bogeria sense rumb" del terrorisme, que ignorin els terroristes i surtin al carrer

RedaccióActualitzat

El director de cinema Duncan Zowie Bowie, fill del cantant David Bowie, ha estat una de les primeres personalitats a reaccionar a les xarxes socials contra els atacs d'aquesta nit al centre de Londres:

Zowie Bowie, que viu a Londres, ha fet una sèrie de set tuits de matinada, en què, a més de manifestar el dolor pel nou atac a la seva ciutat, anima els seus veïns a superar la por i a sortir avui de nou al carrer:

 


 

Quan encara no es coneixia l'abast de la tragedia, Bowie manifesta el seu desig que no hi hagi víctimes i diu que l'atac demostra que el terrorisme és una bogeria de gent sense rumb que busca protagonisme. Un protagonisme que no se'ls ha de donar:

"Desitjo que els londinencs estiguin sans i estalvis després de l'atac d'aquesta nit. Miro les noticies a la ciutat i veig clar que el terrorisme és una bogeria sense rumb".

"Es una cosa que atreu les ànimes perdudes, els desesperats per ser algú conegut. No els donem això. No els donem nom. Estan buits".

"L'únic que ens hauria d'importar ara són els perjudicats, les víctimes, i com podem ajudar-les".

"Londres, com abans Manchester, són putes BÈSTIES. Han viscut guerres i han vist el terrorisme anar i venir des de fa milers d'anys. No tenim por" .

"Així que, per aquestes ànimes perdudes que són aquí pensant a ferir a altres persones perquè no poden empatitzar amb els veïns, respireu... Sabeu el que és més valent que atropellar la gent amb una furgoneta i apunyalar-los? Trucar a una porta i saludar.

"I, per últim, sí, jo, la meva dona i el meu nadó som a Londres, i que es fotin!!! Demà sortirem al carrer i tindrem un dia preciós".

 

 

Anar al contingut