El FIC-CAT premia els films 'Sinjar', 'Alopècia androgènica' i 'Robin Bank'

ACN Roda de Berà - El Festival Internacional de Cinema en Català-Costa Daurada (FIC-CAT) ha reconegut aquest diumenge el film 'Sinjar', d'Anna Maria Bofarull, com a millor llargmetratge; 'Alopècia androgènica', de Salvador Sunyer, com a millor curtmetratge, i 'Robin Bank', d'Anna Giralt, com a millor documental. La pel·lícula de Bofarull també ha rebut el premi de la crítica.

Després de nou dies de certamen, s'han entregat a Roda de Berà els diferents guardons, que han reconegut també la productora Míriam Porté amb el premi honorífic. El premi del públic presencial l'ha aconseguit Héctor Claramunt per 'Escape Room', i el del públic presencial ha reconegut 'Memòria de les oblidades', de Marta Arjona, Maite Blasco i Raquel Rodríguez, que també s'ha endut el premi a la millor producció de les comarques tarragonines.

El curt 'En sèrio?', de Nuna Ibernón, s'ha emportat el premi jove i 'Misteriós assassinat a Llobregós Street', de l'alumnat de 6è de l'Escola Piaget de Barcelona, ha aconseguit el premi a la millor producció d'un centre educatiu. El premi a millor videoclip ha estat 'Oh la la', de Marc Pujolar, per al grup Antònia Font.

Anar al contingut