Foto dels organitzadors del Protesta amb l'autora del cartell d'enguany, Laia Fèlix (segona per l'esquerra). Pla tres quarts. Imatge …
Foto dels organitzadors del Protesta amb l'autora del cartell d'enguany, Laia Fèlix (segona per l'esquerra). Pla tres quarts. Imatge del 6 de juliol de 2016 (Horitzontal).

El Festival Protesta rep més de 750 curtmetratges i en la propera edició s'allargarà als onze dies de projeccions

Actualitzat

ACN Vic.-El Festival Protesta ha rebut enguany 767 curtmetratges a concurs, dels quals se'n farà una selecció d'una vintena que es projectaran durant els dies que dura el certamen. Un dels impulsors del Protesta, Àngel Amargant, ha explicat que una de les novetats de la propera edició serà l'ampliació de les dates del festival, que enguany serà del 12 al 22 d'octubre i que significa l'ampliació dels vuit als onze dies de projeccions. Segons Amargant, l'aposta és fruit de l'afluència de públic de les edicions anteriors i la decisió de l'organització d'introduir la projecció de llargmetratges a banda dels curtmetratges seleccionats. Com cada any, les activitats paral·leles d'aquest festival internacional de cinema de crítica social segueixen un fil conductor i enguany girarà al voltant de les dones rebels, com la sufragista britànica Emmeline Pankhurst, la protagonista del cartell.

Anar al contingut