Logotip del Primavera Sound (Foto: primaverasound.com)
Logotip del Primavera Sound (Foto: primaverasound.com)
Barcelona

El Festival Primavera Sound preveu 150.000 visitants

El Festival Primavera Sound prepara els últims detalls per a la seva dotzena edició, que acollirà un total de 270 concerts i en el qual s'esperen 150.000 visitants. La gran novetat d'enguany són les dues jornades de concerts gratuïts a l'Arc de Triomf, la inaugural, el 30 de maig, i la de clausura, el 3 de juny. Artistes destacats com el britànic Richard Hawley o el francès Yann Tiersen actuaran de franc en ple centre de la capital catalana.

RedaccióActualitzat
Des de l'organització es calcula que cada un dels dos dies de concert gratuït hi assistiran unes 10.000 persones, quantitat que sumada als 120.000 que s'esperen al recinte del Fòrum, més les 20.000 al passeig Lluís Companys i les 10.000 que puguin assistir a les activitats complemetàries com "Primavera als Bars" o l'exposició de pòsters de concerts "Flatstock", arriben als 150.000 visitants.  

L'organització del festival ha revelat alguns detalls relacionats amb la programació oficial al Fòrum. S'augmenta l'espai per millorar serveis, les barres funcionaran amb euros per evitar repetir problemes informàtics i la majoria de concerts als escenaris principals es podran seguir en "streaming" a través de YouTube. Per aquests dies també es reforçarà el transport públic nocturn amb autobusos llançadora fins a plaça Catalunya.

La trobada professional PrimaveraPro, que enguany celebra la seva tercera edició, s'allarga un dia més i manté la seva doble activitat diürna i nocturna. La diürna inclou, entre altres coses, 30 ponències de diversos representants locals i internacionals de la indústria musical. Però, a més, el PrimaveraPro vol destacar el paper del creador com a part essencial d'aquesta indústria i per això li reserva un dels eixos temàtics de la trobada.

Anar al contingut