Arrencada del concert ofert per The Jacksons en el marc del Festival Jardins de Pedralbes, el 8 de juliol de 2018. Pla General. (horitzontal)
Arrencada del concert ofert per The Jacksons en el marc del Festival Jardins de Pedralbes, el 8 de juliol de 2018. Pla General. (horitzontal)

El Festival Jardins de Pedralbes tanca la sisena edició amb prop de 60.000 assistents

ACN Barcelona.-La sisena edició del Festival Jardins de Pedralbes ha assolit una xifra de participació propera als 60.000 assistents, segons han informat els organitzadors. L'actuació de SoundEAT va ser la que va congregar més públic, amb 4.800 persones, seguida de la que va oferir la cantant francesa Zaz, amb prop de 3.500, i de la d'Angus & Julia Stone, amb prop de 3.000 assistents. Els responsables de la iniciativa subratllen la qualitat dels 26 concerts que s'han programat en 3 jornades, així com el fet que l'assistència ha superat "totes les edicions". Els altres trets que defineixen la convocatòria, segons destaquen les mateixes fonts, són la gastronomia, la música en viu als jardins, les activitats paral·leles, les zones de descans, els serveis especials per a persones amb mobilitat reduïda i els espais per celebrar reunions privades i corporatives.

L'anàlisi de l'assistència del públic facilitat pels responsables del certamen indica que en un 55% està conformat per dones i en un 45% per homes. També indiquen que prop del 70% del públic se situa a la franja que va dels 36 als 65 anys. I que prop del 60% provenen de la ciutat de Barcelona o de la demarcació provincial.Pel que fa a l'apartat gastronòmic, un dels trets identificadors del certamen, des de la direcció del Festival es destaca la participació dels restaurants Flash Flash, Il Giardinetto, Mr.Kao, Brasserie Flo, Sauleda, Cruixent Catering by La Flauta i Ostres Amélie.

Anar al contingut