Charles Aznavour durant la seva actuació al Festival de Música de Cap Roig
Charles Aznavour ha tancat el Festival Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell
Calella de Palafrugell

El Festival Jardins de Cap Roig tanca amb una mitjana d'ocupació del 95%

El Festival Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, s'ha clausurat aquest dimarts amb un balanç d'ocupació del 95% de mitjana. Per tant, més de 35.000 espectadors han vist alguna de les actuacions programades, segons el director del certamen, Martín Pérez. Els organitzadors qualifiquen d'èxit aquesta edició, sobretot tenint en compte la crisi econòmica d'aquest any.

Actualitzat
El Festival ha comptat amb estrelles com Julio Iglesias, Rufus Wainright i Charles Aznavour, que han aplegat més de 44.000 espectadors; 2.000 més que el rècord de l'any passat. Precisament, el cantant francès és qui ha tancat aquest dimarts el festival amb el seu segon concert.

Dels 18 espectacles programats de dansa, músiques del món, òpera o jazz, entre d'altres, 16 han exhaurit totes les entrades. Una tercera part de les entrades les han comprades els turistes estrangers.

El festival, que té un pressupost d'uns 3,5 milions d'euros, ha estat classificat entre els deu millors festivals d'estiu del món, segons l'organització. De cara a l'any que ve, el director del certamen vol portar les actuacions de Cat Stevens i Tom Jones.
Anar al contingut