Canes

El festival de televisió MIPCOM comença a Canes

Comença a Canes el festival MIPCOM, un certamen dedicat al món de la televisió a escala internacional. Aquest any, el festival MIPCOM té dos convidats especials: un és el cuiner català Ferran Adrià, i l'altre és la família Simpson. El MIPCOM és un mercat de compravenda de productes i formats televisius. A més, també es faran jornades, conferències i taules rodones.

Actualitzat
Aquest any, el festival MIPCOM té dos convidats especials: el cuiner català Ferran Adrià, amb el restaurant El Bulli, i la família Simpson, que rebran un homentage per la seva llarga trajectòria a la pantalla.

Adrià és el protagonista d'una sèrie de televisió que gira entorn de la seva personalitat i del seu restaurant, El Bulli. La sèrie es presentarà aquest dilluns.

I els Simpson rebran un homenatge per haver-se mantingut en pantalla durant 20 anys, des que es van crear l'any 1990. Aquesta sèrie de dibuixos animats per a adults s'ha convertit en una sèrie de referència, i ha aconseguit sobreviure dues dècades en un sector tan complicat i voraç com el televisiu, sobretot als Estats Units.

El certamen, que comença aquest dilluns a Canes, estarà obert fins aquest divendres 9 d'octubre.



Anar al contingut