Sant Sebastià

El festival de Sant Sebastià entrega el Premi Donostia a l'actor Benicio del Toro

L'actor porto-riqueny presenta fora de concurs la pel·lícula "Escobar: Paradise lost", on interpreta el narcotraficant colombià Pablo Escobar

RedaccióActualitzat

L'actor Benicio del Toro ha centrat avui tota l'atenció del festival de Sant Sebastià, en la presentació de la pel·lícula "Escobar: Paradise Lost", on interpreta el narcotraficant colombià Pablo Escobar. La cinta, amb una part de producció catalana, es projecta fora de concurs i serveix per entregar a Del Toro el segon dels dos premis Donostia d'aquest any. El primer el va recollir en la inauguració Denzel Washington.

Del Toro ha dit que per a ell és tot un honor rebre el Donostia perquè és un guardó que premia tota la seva carrera i perquè el de Sant Sebastià és un dels festivals cinematogràfics que més li agraden.

En l'última jornada de projeccions a concurs el festival donostiarra ha ofert les pel·lícules d'Isaki Lacuesta i Icíar Bollaín, que presenten dues visions molt diferents de la crisi. "Murieron por encima de sus posibilidades", de Lacuesta, és una esborrajada comèdia negra amb un quintet protagonista que fa una sàtira punyent del món econòmic i polític. La pel·lícula "En tierra extraña", de la directora Iciar Bollaín, dóna una visió documental dels joves espanyols que han hagut d'emigrar a Europa en busca de feina; joves qualificats que se senten estafats pel seu propi país.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut