L'Acadèmia de Hollywood declara Sitges com a festival qualificat per a presentar els curts guanyadors als Oscar. (FOTO: Web del festival)
L'Acadèmia de Hollywood declara Sitges com a festival qualificat per a presentar els curts guanyadors als Oscar (FOTO: Web del festival)
Sitges

El Festival de Cinema Fantàstic de Sitges podrà presentar els curts guanyadors als Oscars

El Festival de Cinema Fantàstic de Sitges podrà presentar els curts guanyadors als Oscars. L'Acadèmia de Hollywood ha reconegut el certamen català com a festival "qualificat" perquè els curts guanyadors de les categories oficial i d'animació de Sitges puguin optar a la cursa dels Oscars.

RedaccióActualitzat

El Festival de Cinema Fantàstic de Sitges podrà presentar els curts guanyadors als Oscars.

L'Acadèmia de Hollywood ha reconegut el certamen català com a "festival qualificat" perquè els curts guanyadors de les categories oficial i d'animació de Sitges puguin optar a la cursa dels Oscars.

La qualificació de l'Acadèmia nord-americana satisfà una de les aspiracions marcades pel Festival en el seu pla estratègic, dissenyat el 2012, que passa per ampliar la seva projecció internacional i reforçar el seu prestigi com a festival de gènere de referència i obrir-se a nous llenguatges i disciplines culturals.

Els curts guanyadors de l'última edició van ser "The Landing", de Josh Taner, i "Peau de chien", de Nicholas Jacket. 

Anar al contingut