Escenari del festival Canet Rock 2018

El festival Canet Rock s'ajorna al 3 d'octubre però manté el mateix cartell d'artistes

L'organització ha pres la decisió davant la incertesa de si es podran celebrar actes multitudinaris quan acabi la desescalada a finals de juny

RedaccióActualitzat

La setena edició del Canet Rock es farà finalment el dissabte 3 d'octubre. El festival s'havia de celebrar el 4 de juliol.

Canet Rock mantindrà, això sí, el cartell previst amb noms com Manel, Lildami, Oques Grasses i Els Amics de les Arts, entre molts altres.

L'organització demana a tothom que tingui entrada que la conservi i que, qui demani la devolució, ho faci abans de l'1 d'agost. Les entrades que es retornin es tornaran a posar a la venda.

L'organització ha pres la decisió pel fet que probablement les restriccions puguin anar més enllà del mes de juny, fins on arriba l'actual ple de desescalada del govern espanyol.

El ministre de Cultura, José Manuel Rodríguez Uribes, va dir que encara calia "esperar" per decidir si es podrien celebrar festivals aquest estiu, i davant de la incertesa de si es podran fer o no, la majoria ja han optat per ajornar o suspendre l'edició d'enguany.

Quan se celebri el festival, igualment, es prioritzarà la salut del públic i dels treballadors i s'aplicaran les mesures necessàries per garantir la seguretat sanitària. "Equip i artistes treballen per fer del Canet Rock 2020 el més especial de tots", asseguren a través d'un comunicat.

ARXIVAT A:
Coronavirus Música
Anar al contingut