"Heartstopper": una sèrie i uns còmics que arrasen entre joves i adults
"Heartstopper": una sèrie i uns còmics que arrasen entre joves i adults

El fenomen "Heartstopper", la història d'amor adolescent que enganxa joves i adults

L'amor adolescent de la sèrie "Heartstopper" s'ha convertit en tot un fenomen a la televisió, les xarxes i les llibreries

Actualitzat

Noi adolescent coneix noi adolescent i s'enamora. És la recepta de "Heartstopper", la darrera sèrie d'èxit de Netflix, que s'ha convertit en un fenomen a la televisió, les xarxes i les llibreries. Una història allunyada del drama que està arrasant entre joves i adults.

El títol, "Heartstopper", podria traduir-se com la definició d'allò que ens atura el cor, que ens deixa corpresos. I és això el que viuen en Charlie i en Nick, els protagonistes de la història.

Un fenomen que ha sobrepassat la televisió. En les últimes setmanes, els còmics d'Alice Oseman en què es basa la sèrie s'han enfilat fins al capdamunt dels rànquings dels més venuts.

L'èxit de 'Heartstopper' ha fet pujar les vendes dels còmics dels còmics d'Alice Oseman en què es basa la sèrie
L'èxit de "Heartstopper" ha fet pujar les vendes dels còmics d'Alice Oseman en què es basa la sèrie

I, a les xarxes, la repercussió de la història d'en Charlie i en Nick també ha estat enorme. Tant a Instagram com a Twitter s'han multiplicat els comentaris i molts usuaris han compartit quin ha estat el seu moment "heartstopper": pel·lícules, sèries o personatges que els han paralitzat el cor.

Els cineastes David Moragas i Zaida Carmona, el professor Cristian Olivé i alumnes de l'escola Joan Pelegrí analitzen les claus del fenomen "Heartstopper" en aquest reportatge del "Telenotícies vespre":

 

En Nick i en Charlie, protagonistes de 'Heartstopper'
En Nick i en Charlie, protagonistes de "Heartstopper"

 

ARXIVAT A:
SèriesLGTBIQ+Homofòbia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut