Héctor Bellerín
Héctor Bellerín
Barça

El FC Barcelona no es planteja pagar 40 milions a l'Arsenal per Héctor Bellerín

El club considera molt difícil la incorporació del lateral dret format al seu planter. L'Arsenal no el vol deixar sortir, i si ho fes, el preu seria prohibitiu segons les consideracions blaugranes.

Actualitzat

El FC Barcelona es comença a fer la idea que els dos grans noms que han sonat aquest estiu com a noves incorporacions per al primer equip de cara a la temporada 2017-18 no arribaran. La fermesa del PSG sembla que és més forta que les ganes de marxar de Marco Verratti, i les elevades pretensions econòmiques de l'Arsenal fan d'Hèctor Bellerín un objectiu inabastable pel Barça.

El club blaugrana dona gairebé per descartat el lateral format al seu planter. Si l'Arsenal, que no el vol traspassar, s'avingués a negociar, des de el Barça calculen que no demanaria menys de 40 milions d'euros pel seu jugador, una quantitat que no tenen clara que Bellerín valgui. Només es plantejarien l'operació si les pretensions dels anglesos fossin molt més modestes, una opció a hores d'ara totalment improbable.

Aquest escenari situa el FC Barcelona novament en la necessitat de rastrejar el mercat a la recerca d'un lateral dret, sobre tot davant del fet que la propera temporada Sergi Roberto, el jugador que el curs passat ha tapat el forat en la demarcació, tornarà al mig del camp. Un nom que semblava descartat, el del portuguès Nelson Semedo, ha tornat a aparèixer. Segons el diari "Record", el Barça ja s'hauria posat en contacte amb el Benfica per negociar el seu traspàs, amb el beneplàcit del nou entrenador, Ernesto Valverde.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut