El Fairy deixa la font de la Cibeles sense rastre de Sant Patrici
La font de la Cibeles s'ha il·luminat de color verd

El Fairy deixa la font de la Cibeles sense rastre de Sant Patrici

El color amb què s'ha il·luminat la font de la Cibeles amb motiu de la festa de Sant Patrici ha estat interpretat amb ironia per l'associació amb el judici del procés.

Actualitzat

L'emblemàtica font de la Cibeles de Madrid s'ha vestit aquest 16M dels colors de Sant Patrici. La festivitat irlandesa s'ha estès per tot arreu i hi ha moltes ciutats que fan l'ullet al patró d'Irlanda il·luminant els seus monuments amb el color verd característic.

Madrid ha escollit la font de la Cibeles per fer el seu homenatge particular; però la pensada no ha previst l'enginy de la xarxa, on la realitat té tantes mirades com tuitaires, on tot és de debò o és mentida segons el color del vidre amb què es mira.

El color verd pot ser irlandès, però a Twitter ha recordat sobretot el detergent Fairy.

Aquest producte col·lateralment tan publicitat per l'exdelegat del govern espanyol Enric Millo durant el judici del procés ha estat motiu de molta broma entre els sobiranistes. Molts dels que anaven avui a Madrid hi han fet referència.

Potser algunes disfresses de carnaval han tingut aquest dissabte una nova vida. Però ningú es podia pensar que en caure el capvespre la Cibeles s'il·luminaria d'aquell verd i l'associació amb el Fairy no s'ha fet esperar. El mateix president Puigdemont l'ha feta. Imatges, en definitiva, que queden gravades a la memòria.
ARXIVAT A:
Judici procés
Anar al contingut