El Duc Blanc posa a disposició dels internautes el seu nou disc

David Bowie s'avança a la publicació oficial del seu nou disc, "The Next Day", i el posa a disposició dels fans, que ja el poden escoltar gratuïtament en "streaming" a través d'iTunes. Per a aquells que es vulguin esperar, l'11 de març es publica oficialment el disc.

RedaccióActualitzat
L'esperat retorn de David Bowie amb el disc "The Next Day" es pot escoltar en "streaming" amb el programa iTunes, el portal musical d'Apple. La data oficial de publicació del disc és l'11 de març, però avui ja es troba disponible per escoltar en "streaming" i també per comprar digitalment. És el primer disc de l'artista després de mantenir-se deu anys allunyat de la vida pública.

L'enllaç per gaudir del nou disc del músic britànic es troba disponible al seu portal web, on es detallen els passos que cal seguir per escoltar el disc de manera gratuïta, del qual s'havien pogut escoltar dos avançaments, els temes "Where Are We Now" i "The Stars (Are Out Tonight)". Aquests dos temes se sumaran als dotze restants que a partir d'avui estaran disponibles i que formen un disc amb 14 temes contundents i rockers, sempre amb l'etiqueta Bowie a les melodies. Segons els crítics "The Next Day" ens porta el millor del cantant londinenc i de moment no ha quedat clar si Bowie té intenció de fer una gira per presentar el nou material, tot i que segons el seu guitarrista hi ha un 50% de probabilitats. L'any 2003 Bowie va publicar el seu darrer disc, "Reality", que va acompanyar amb una gira mundial que no va poder acabar per problemes de salut.
Anar al contingut