Daniel Meyer vol donar les gràcies als seus auxiliadors i convidar-los al teatre
Daniel Meyer vol donar les gràcies als seus auxiliadors i convidar-los al teatre
Barcelona

El dramaturg Daniel Meyer fa una crida per trobar qui el va auxiliar en un accident

Daniel J. Meyer ha fet una crida a través de les xarxes per identificar les cinc persones que el van atendre mentre esperava una ambulància

Felip GordilloActualitzat

"Twitter, fes la teva màgia". El dramaturg argentí Daniel J. Meyer apel·la a una de les virtuts d'aquesta xarxa social per trobar les persones que el van socórrer quan va tenir un accident. Meyer explica la seva experiència amb l'esperança d'identificar un veterinari, una infermera, la filla d'un home alemany i dues persones més. Diu que vol convidar-los al teatre.

Aquestes cinc persones són les que el van auxiliar després d'un accident de moto al carrer Lepant de Barcelona, el dijous 9 de març.

"En aquest món de merda, en què anem tant de bòlit, veure unes persones que et tracten amb tant d'afecte, tant d'amor i tanta estima, em va reconciliar amb la humanitat."

Meyer, que ara dirigeix l'obra de teatre "Scratch" a la sala Villarroel, anava a una entrevista a la ràdio quan va tenir l'accident. Eren les nou del matí i plovia. Segons ha explicat al 324.cat, una moto va frenar bruscament davant seu i ell va sortir volant deu metres.

Era a terra i no es podia moure. Va parar el cop amb l'espatlla i es va trencar l'húmer dret. La motxilla que portava, plena de projectes teatrals, va evitar que es fes encara més mal.

"Cinc persones em van salvar", recorda. Van trucar a l'ambulància, però era just el matí després del ciberatac a l'Hospital Clínic i el servei d'emergències va trigar 45 minuts a arribar. Mentrestant, els seus auxiliadors l'intentaven animar i distreure. "Pots moure els dits i els peus, no t'ha afectat el moviment", l'animava la infermera.

En un fil de tuits, Meyer ha explicat detalls de les persones que el van ajudar:

 

Els seus cinc auxiliadors el van acompanyar i el van tractar amb "gran afecte". Van trucar a la seva parella i també a la cadena Ser. Ell patia perquè no arribava a l'entrevista en directe.

Guanyador del Premi Teatre de Barcelona per l'obra "A.K.A", Meyer assegura que l'actuació d'aquestes persones l'ha reconciliat amb la humanitat:


Ara es recupera a casa. L'accident li impedirà anar d'aquí a dues setmanes a l'estrena d'"A.K.A." al país on va néixer, a l'Argentina.

Meyer assegura que aquest dijous al matí s'ha llevat pensant que "havia de trobar aquestes persones i donar-los les gràcies". Si algú els coneix, que els digui que tenen una invitació per veure Scratch. Poden contactar amb el dramaturg a través de les seves xarxes socials.

ARXIVAT A:
Viral Teatre
Anar al contingut