San Francisco

El dol per la mort de Jobs va més enllà del món tecnològic

La mort del cofundador d'Apple Steve Jobs ha multiplicat els missatges de condol pel fet i de reconeixement per la seva feina més enllà del món tecnològic. Un dels seus principals competidors, el fundador de Microsoft, Bill Gates, ha assegurat que el trobarà a faltar "moltíssim", mentre que el president de Samsung, Choi Gee-sung, n'ha destacat "l'esperit innovador". Entre la classe política, Barack Obama, David Cameron o Dmitri Medvédev han elogiat la capacitat creativa i d'arriscar de Jobs.

Actualitzat
Bill Gates ha destacat que "el món poques vegades veu algú que ha tingut el profund impacte" que ha suposat la feina del cofundador d'Apple i ha afegit que està "trist de debò" per la mort de Jobs, amb qui es van conèixer fa 30 anys i han estat "col·legues, competidors i amics durant la meitat de les nostres vides".

El president de Samsung, companyia que últimament ha mantingut disputes amb Apple per acusacions de plagi, ha destacat que les fites de Jobs "seran recordades sempre". I el president de Sony, Stephen Elop, ha afirmat que "l'era digital ha perdut la seva figura principal, però la innovació i la creativitat de Steve inspiraran somniadors i pensadors durant generacions".

També el fundador de Facebook, Mark Zuckerberg, ha assegurat que ha perdut "un mentor i amic" i li ha donat les gràcies per "ensenyar-nos que allò que construeixes pot canviar el món".

Entre la classe política, un dels que ha reaccionat ha estat Barack Obama: "Va ser suficientment valent per pensar diferent, atrevit per creure que podia canviar el món i dotat per aconseguir-ho".

El primer ministre britànic, David Cameron, ha dit que el món ha perdut "un dels genis creatius, enginyosos i emprenedors" dels temps actuals. I també el president rus, Dimitri Medvédev, ha subratllat que gent com Jobs "canvien el món".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut