El documental <b>"Imparables"</b> es projectarà a l'Aberdeen's International Film Festival (Escòcia)

<b>"Imparables/unstoppables"</b> és una producció de la productora Black Train Films amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.
El documental "Imparables" es projectarà  a l'Aberdeen's International Film Festival (Escòcia)

El documental "Imparables" es projectarà a l'Aberdeen's International Film Festival (Escòcia)

"Imparables/unstoppables" és una producció de la productora Black Train Films amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.
Actualitzat
El llarg documental serà present a l'Aberdeen's International Film Festival (Escòcia). Aquest documental va guanyar el premi a la millor producció de Catalunya al BCN Sports Film Festival aquest estiu i al Berlin Independent Film Festival. També ha estat seleccionat al George Lindsey Film Festival d'Alabama que es farà del 4 al 12 d'octubre
 
"Imparables / Unstoppables" explica la història del Piratas Team, un grup de ciclistes, alguns dels quals amb discapacitats físiques, que es troben per gaudir de la vida i donar-se suport en els seus respectius somnis, ja sigui tornar a anar amb bici amb una sola cama o competir als darrers Jocs Paralímpics de Londres 2012.  Juanjo Méndez va perdre la cama i el braç esquerre en un accident fa 20 anys, però això no li ha impedit competir en tres jocs olímpics ni crear un grup de ciclisme, els Pirates, únic al món.
"Imparables" és una producció de la productora Black Train Films en col·laboració amb Televisió de Catalunya.
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció i guió: Daniel Jariod
Realització: Daniel Jariod
Producció: Richard Galvani
Producció executiva TVC: Jordi Ambròs
Intèrprets: Juanjo Méndez, Bernat  Moreno, Raquel Acinas, Elisa Cazalla, Cristina Martí, Joan Ortiz, August Espallargues, Miguel A. Márquez, Luisa Rodas.  *Els nens: Manel, Guillem i Jubal
Direcció de fotografia: Pedro Valero
Direcció de producció: Liz Roberts
Música: Lyn Levett