El DKV Joventut s'ensorra a Vistalegre i el Reial Madrid és a un partit de les semifinals

El DKV Joventut s'ha complicat l'accés a les semifinals dels "play-off" de la Lliga ACB. Els badalonins van perdre ahir el tercer partit de l'eliminatòria contra el Reial Madrid (90-70). Tot i que els verd-i-negres van guanyar el primer quart (22-26), els madrilenys van dominar clarament el rebot ofensiu i van saber portar el ritme de partit que més els va interessar. Ara l'eliminatòria la domina el Madrid per dues victòries a una i diumenge a Badalona es jugarà el quart partit.

El DKV Joventut era conscient que necessitava portar el ritme de partit i la iniciativa en el marcador si volia guanyar després de vuit temporades a la pista del Reial Madrid. Per això els verd-i-negres, amb una bona defensa, van aconseguir un parcial inicial de 0-6. Una renda que el Madrid ràpidament va anul·lar amb un parcial de 7-0. La Penya va construir el seu joc amb els jugadors interiors i es va mantenir al davant en el marcador durant el primer quart. Fotsis, amb un triple sobre la botzina, va anotar el 22-26. El Reial Madrid, amb un parcial de 5-0, va capgirar el marcador, 27-26. Els problemes en atac de la Penya es van veure agreujats pel clar domini rebotejador dels madrilenys, que van tenir segones i terceres opcions per anotar (34-29). Malgrat tot, els badalonins van arribar al descans amb només tres punts en contra, 44-41. El tercer període va ser de clar domini blanc. L'equip d'Aíto García Reneses no va saber agafar en cap moment el ritme de joc i sempre va anar a remolc del Reial Madrid. L'equip de Maljkovic, però, tampoc no es va poder escapar en el marcador en aquest quart (70-61). L'entrada d'Alberto Herreros -feia un mes que no jugava per culpa d'una lesió- va animar el públic de Vistalegre. A més, el capità madridista, amb dos triples, va trencar el partit a favor del seu equip. El DKV, amb un parcial de 13-0, va entregar el partit i va amagar el cap sota l'ala. Només Arnold va estar a l'altura de les circumstàncies. Al final, 20 punts de diferència a favor del Madrid, 90-70. Demà diumenge es jugarà el quart partit a Badalona. En cas que el Madrid el guanyi aconseguirà el pas a les semifinals, encara que la Penya tindrà dos dies per preparar la manera de tornar a igualar l'eliminatòria i forçar el cinquè i definitiu partit.