El sorteig de la Champions League de bàsquet
El sorteig de la Champions League de bàsquet
Bàsquet

El Divina Seguros Joventut coneix els seus rivals a la fase prèvia de la Champions League de bàsquet

L'equip català haurà de superar tres eliminatòries prèvies abans de poder classificar-se per a la fase de grups

Actualitzat

El Dinamo del Tbilisi serà el rival del Divina Seguros Joventut en la primera ronda de la Champions League. La Penya obrirà la seva participació en la tercera competició europea de clubs darrere de la Eurolliga i l'Eurocup a Geòrgia, en pista contrària, el 19 de setembre. La tornada de l'eliminatòria serà el 21 de setembre a Badalona.

En cas de superar aquesta primera ronda, el rival dels verd-i-negres en la segona ronda serà el Kataja Basket de Finlàndia. Els dos partits serien el 24 i el 26 de setembre. La tercera i última ronda prèvia seria el 29 de setembre i el 2 d'octubre contra el Telekom Baskets alemany.

Si el Joventut aconsegueix superar aquests tres obstacles, quedaria englobat en la lligueta en el Grup D, amb l'Avellino italià, el Besiktas turc, el Zielona Gora polonès, l'Oostende belga, el CEZ Nymburk txec i l'Aris de Salònica grec, juntament amb un altre equip procedent de la fase prèvia.

Dels altres tres equips de la Lliga Endesa que participaran a aquesta competició, el Movistar Estudiantes començarà a la tercera ronda prèvia mentre que Iberostar Tenerife, actual campió, i UCAM Múrcia passen directament a la fase de grups.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut