El dissenyador valencià Francis Montesinos a la passarel·la Cibeles.
El dissenyador valencià Francis Montesinos a la passarel·la Cibeles.
Llíria

El dissenyador valencià Francis Montesinos queda en llibertat però imputat per un delicte d'abusos a menors

Medalla d'Or al Mèrit en Belles Arts el 2006, l'han detingut acusat d'un presumte delicte d'abusos i corrupció de menors

RedaccióActualitzat

El dissenyador valencià Francis Montesinos, detingut aquest dimarts per un presumpte delicte d'abusos sexuals a menors, ha quedat en llibertat amb càrrecs. A més, Montesinos no podrà acostar-se a les suposades víctimes.

El conegut dissenyador, un dels referents de l'anomenada Movida Madrileña dels anys 80, va ser denunciat per dos menors i dimarts el va detenir la Guàrdia Civil. Els agents van fer un escorcoll exhaustiu al domicili buscant proves que corroboressin la denúncia contra Montesinos.

La presumpta corrupció de menors de la qual s'acusa Francis Montesinos es refereix a la utilització amb finalitat pornogràfica o exhibicionista de menors.

Després d'una nit a les dependències policials, el dissenyador ha passat a disposició judicial; l'han deixat en llibertat però li han mantingut la imputació.

El jutjat de primera instància de Llíria, al Camp de Túria, on va ser detingut Montesinos, ha obert diligències contra el dissenyador i ha decretat el secret de sumari de la causa.

Montesinos, nascut el 1950, és un dels modistes més reconeguts del sector i està entre els noms habituals a las principals passarel·les de moda a Espanya; l'última, la Madrid Fashion Week, al febrer.

Anar al contingut