El discurs d'Elsa, una nena trans, al Parlament extremeny: "Tenim dret a ser qui som"

El seu discurs explicant el seu "camí cap a la felicitat" en el ple escolar contra el bullying per LGTBIfòbia s'ha viralitzat

RedaccióActualitzat

El discurs d'Elsa Ramos, una nena trans de 8 anys en el ple escolar contra el "bullying" per LGTBIfòbia de l'Assemblea d'Extremadura, fa una crida als polítics perquè segueixin treballant, tot i les amenaces, per fer lleis que permetin a les persones ser qui són.  

" Per damunt de tot, les persones transsexuals tenim dret a ser qui som. No deixin que ningú ens prengui la felicitat."

 

L'emotiu discurs s'ha fet viral:

 

L'Elsa és membre de la Fundació Triángulo, una ONG que treballa per la igualtat social de les lesbianes, els gais, els bisexuals i els trans.

El seu discurs inclusiu ha volgut agrair la comprensió a la seva escola i al seu poble, on diu que se sent respectada i estimada:

"Soc una noia transsexual, visc a Arroyo de San Serván i durant els últims quatre anys he viscut un camí molt important, el camí de la meva felicitat. Estic a l'escola Nuestra Señora de la Soledad, l'escola del meu poble, i allà he tingut la sort que els meus companys i companyes han comprès com soc des del primer dia. Tot i això, continua sent necessari tenir dret a ser anomenada com jo em sento".

 

La mare de la nena va fer un discurs el 2014 en què va assegurar que la seva filla no havia patit assetjament i va desitjar que tant de bo poguéssim viure en un món sense odi.

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Viral Bullying
Anar al contingut