Imatge del Cor i l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu.
Imatge del Cor i l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu.
Barcelona

El director del Cor del Liceu anuncia que plega la temporada que ve

José Luis Basso ha anunciat als components de la formació que la temporada que ve no continuarà al teatre barceloní, ja que s'incorporarà a l'Òpera de París. L'anunci de la marxa de Basso s'uneix a la sortida encara recent del director general, Joan Francesc Marco, que havia acabat el contracte, i a la del director artístic els últims anys, Joan Matabosch, després de fitxar pel Teatro Real de Madrid.

RedaccióActualitzat
El director del Cor del Gran Teatre del Liceu, José Luis Basso, plega. Ell mateix ha anunciat als components de la formació que la temporada que ve no continuarà al teatre barceloní, ja que s'incorporarà a l'Òpera de París, segons han indicat fonts dels treballadors, que han explicat que Basso ha volgut, amb l'anunci, "evitar rumors".

Un portaveu del teatre barceloní ha afirmat que "ja feia temps que el mestre Basso tenia previst que aquesta fos la seva última temporada al Liceu", i ha remarcat que en els pròxims mesos continuarà fent la seva feina normalment com ha fet des de l'any 2004. José Luis Basso finalitzava el seu contracte per continuar al capdavant del cor la temporada que ve, tot i que el podia prorrogar fins a la temporada 2015-2016.

L'anunci de la marxa de Basso s'uneix a la sortida encara recent del director general, Joan Francesc Marco, que havia acabat el contracte, i a la del director artístic els últims anys, Joan Matabosch, després de fitxar pel Teatro Real de Madrid.
Anar al contingut