Barcelona

El director de Método 3 afirma que Sánchez-Camacho va mentir a la compareixença davant el Parlament

El director de l'agència de detectius Método 3 sosté que va ser algú de l'entorn personal d'Alícia Sánchez-Camacho qui va encarregar la gravació del dinar a La Camarga amb Victoria Álvarez.

RedaccióActualitzat

Francisco Marco, el director de l'agència de detectius Método 3, acusa Alícia Sánchez-Camacho d'haver mentit en la seva compareixença de divendres davant la comissió de frau fiscal al Parlament. 

"Va mentir dient que no sabia que l'estaven gravant, va mentir dient que no va pactar amb mi, va mentir dient que va iniciar un procediment civil i no penal, va mentir en tot... de principi a final perquè és una mentidera compulsiva"

També assegura que l'ha amenaçat i assegura que vol que Sánchez-Camacho presenti una querella contra ell perquè seria la seva oportunitat per defensar-se jurídicament.

"El que vull és que es querelli perquè així totes les armes que tinc sota secret de confidencialitat me les obrirà perquè em pugui defensar. És el que vull"

Marco insisteix que va ser algú de l'entorn personal de Sánchez-Camacho qui va encarregar la gravació del restaurant La Camarga, i que la líder del Partit Popular de Catalunya n'estava al cas. Ell assegura que no ha escoltat la gravació que es va fer aquell dia al restaurant La Camarga i diu que va ser un servei que no es va pagar perquè "Es va fer 'gratis et amore' al client". Francisco Marco ha fet aquestes declaracions al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio.

El director de l'agència Método3 no ha volgut dir el nom de la persona que va contractar els seus serveis perquè no pot trencar el secret professional. Però assegura que es tracta d'algú molt proper a la dirigent del Partit Popular a Catalunya. Un secret professional que afirma que tampoc revelarà en la seva compareixença de dilluns vinent al Parlament.

El detectiu privat insisteix que l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, no sabia res d'aquesta gravació. Álvarez va insistir ahir durant la compareixença a la comissió sobre frau del Parlament que ella en cap moment va saber que la conversa que ella va mantenir a La Camarga, i que ella considerava privada, estava sent enregistrada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut