L'adquisició de 8.000 urnes és un pas més per poder celebrar el referèndum
L'adquisició de 8.000 urnes és un pas més per poder celebrar el referèndum
Barcelona

El Diari Oficial de la Generalitat publica l'anunci de licitació per comprar 8.000 urnes

L'adquisició d'aquestes urnes transparents, i també de cartró, es justifica per celebrar eleccions al Parlament, consultes populars i altres maneres de participació ciutadana. L'acord està valorat en uns 200.000 euros.

RedaccióActualitzat

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica aquest dimarts la licitació per al subministrament de les urnes que han de servir per celebrar el referèndum d'autodeterminació. Segons l'anunci del Departament de Governació, es tracta d'urnes per a eleccions al Parlament, consultes populars i altres formes de participació ciutadana, d'acord amb la legislació vigent.

El govern divideix la licitació en dos lots, un d'urnes electorals transparents i un altre d'urnes de cartró. El valor estimat del contracte és de 200.000 euros.184.000 són per a les urnes transparents i 16.000 per a les de cartró. A partir d'ara, les empreses que vulguin presentar-se al concurs tindran quinze dies de temps per optar-hi.

Segons es va saber la setmana passada de fonts del govern, en total es compraran unes 8.000 urnes, que seran les primeres de propietat de l'administració catalana, perquè les que s'han fet servir fins ara eren propietat del Ministeri de l'Interior.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut