Lleida

El detingut per les cinc agressions de Lleida té pendent un judici per un atac racista amb arma blanca

El jove passa a disposició dels Mossos, un cop els metges li han donat l'alta perquè no li van trobar cap trastorn psiquiàtric greu que li impedeixi declarar

RedaccióActualitzat
La tranquil·litat ha tornat a Lleida, un cop detingut el jove que dilluns va apunyalar cinc persones. Ara s'ha sabut que l'agressor ja tenia antecedents. Pendent de la celebració del judici, la fiscalia de Logronyo demana per a ell una pena de tres anys i mig de presó per un atac racista amb arma blanca a un colombià el desembre del 2012.

El jove, estudiant de quart de Medicina a Lleida i nascut a Logronyo, es va autoinculpar quan els agents de la Guàrdia Urbana el van aturar. En un primer moment va ser traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova, però després d'ingressar durant unes hores en un centre psiquiàtric ara ha passat a disposició dels Mossos d'Esquadra.

Els metges que el van visitar li van donar l'alta cap a la una de la matinada perquè no li van trobar cap trastorn psiquiàtric greu que li impedeixi declarar, per això ja es troba a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

El jove té 21 anys, és de Logronyo i havia vingut Lleida per estudiar Medicina. Vivia sol en un pis de l'avinguda de Rovira Roure, on el van detenir una patrulla de la Policia Local, al carrer.

Mentrestant, continuen hospitalitzats els cinc ferits, un dels quals en estat molt greu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut