El Dépor supera el Compostel·la amb facilitat (1-4)

El Deportivo de la Corunya va superar el Compostel·la per 1-4. El Dépor va fer valer la seva superioritat i, tot i que l'equip local va plantar-los cara, en la segona meitat van sentenciar el partit. Amavisca, Sergio, Tristán i Pablo Amo van ser els autors dels quatre gols dels de la Corunya.

El Dépor va encarrilar el partit des del principi. En el minut 4, amavisca va aprofitar una centrada de Pandiani per inaugurar el marcador. Malgrat tot, el Compostel·la va pressionar i va buscar el gol de l'empat. Aquest esforç va tenir la seva recompensa en el minut 14 de partit, amb l'empat a un. L'alegria, però, no els va durar gaire, ja que Sergio en el minut 20 va tornar a avançar el Dépor. En la segona part els de la Corunya van marcar dos gols més. El primer, de Diego Tristán, i, en el temps afegit, Pablo Amo va fer de xilena l'1-4 definitiu.