Girona

El Departament de Treball rebutja l'ERO presentat per Lesma a l'aeroport de Girona

La disminució dels vols de Ryanair i el trasllat d'algunes rutes a l'aeroport del Prat no són raons suficients per al Departament de Treball per aprovar l'expedient de regulació d'ocupació presentat per Lesma. L'empresa, encarregada dels serveis de terra a l'aeroport de Girona, volia acomiadar un terç de la plantilla.

Actualitzat
L'expedient de regulació d'ocupació (ERO) presentat per Lesma, l'empresa encarregada dels serveis de terra a l'aeroport de Girona, ha estat denegat pel Departament de Treball. Segons aquest organisme, els arguments econòmics, organitzatius i de producció no són suficients per poder aprovar l'expedient.

Lesma considera que la reducció dels vols de Ryanair amb l'entrada de la temporada d'hivern i el trasllat d'algunes rutes a l'aeroport del Prat fan necessari l'acomiadament de 24 dels 81 treballadors. Ara disposa d'un mes per presentar un altre expedient amb menys acomiadaments o que siguin temporals, o acreditant-ne millor les causes.

La UGT celebra la decisió de la Generalitat i considera que pot servir d'avís a aquelles empreses que vulguin presentar un ERO poc consistent perquè, segons el sindicat, Lesma pretenia reduir la plantilla en un moment de plena expansió en altres aeroports.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut