El Departament d'Agricultura realitza cremes controlades al Parc Natural del Delta de l'Ebre

Amposta (ACN).- El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural executa, durant aquest mes de febrer, cremes controlades al Parc Natural del Delta de l'Ebre. L'objectiu és reduir l'acumulació de biomassa i matèria orgànica en ambients humits, fet que actualment compromet el moviment de la fauna que hi habita. Aquest tipus d'accions es duen a terme anualment, i per al 2014 s'han definit 7 unitats d'actuació que inclouen 87,8 hectàrees. Les feines les executa personal del Grup Especial de Prevenció d'Incendis Forestals (GEPIF) i del Cos d'Agents Rurals, amb la direcció i coordinació del Servei de Prevenció d'Incendis Forestals i els tècnics del Parc Natural.

El Departament d'Agricultura realitza cremes controlades al Parc Natural del Delta de l'Ebre

Amposta (ACN).- El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural executa, durant aquest mes de febrer, cremes controlades al Parc Natural del Delta de l'Ebre. L'objectiu és reduir l'acumulació de biomassa i matèria orgànica en ambients humits, fet que actualment compromet el moviment de la fauna que hi habita. Aquest tipus d'accions es duen a terme anualment, i per al 2014 s'han definit 7 unitats d'actuació que inclouen 87,8 hectàrees. Les feines les executa personal del Grup Especial de Prevenció d'Incendis Forestals (GEPIF) i del Cos d'Agents Rurals, amb la direcció i coordinació del Servei de Prevenció d'Incendis Forestals i els tècnics del Parc Natural.