Presentació a Solsona del desplegament dels serveis territorials d'Agricultura a la Catalunya Central. Maig de 2017. (Horitzontal)
Presentació a Solsona del desplegament dels serveis territorials d'Agricultura a la Catalunya Central. Maig de 2017. (Horitzontal)

El Departament d'Agricultura presenta el desplegament dels serveis territorials als alcaldes de la Catalunya Central

ACN Solsona.-El Departament d'Agricultura ha organitzat un seguit de trobades amb alcaldes i regidors de la Catalunya Central per presentar el desplegament dels Serveis Territorials del DARP al territori. El passat 2 de maig el Govern va aprovar el decret de reestructuració del departament que, entre d'altres, inclou el desplegament dels serveis territorials del DARP a la Catalunya Central, amb seu a Vic, que fins ara s'assumien des dels serveis territorials de Barcelona. En concret es despleguen tres noves seccions: la de ramaderia i sanitat animal; la de gestió d'ajuts i desenvolupament rural; i la de boscos i recursos forestals. El director dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, Ramon Lletjós, va presentar la reestructuració aquest dijous en el marc del Consell d'Alcaldes del Solsonès. Està previst que la setmana que ve es presenti a l'Anoia i, properament a Osona, el Berguedà i el Moianès. A la comarca del Bages la reunió va tenir lloc el 19 d'abril.

Segons informa el Departament d'Agricultura, en la reunió que va tenir lloc aquest dijous a Solsona van assistir-hi representants de 14 dels 15 municipis de la comarca del Solsonès, amb la presència de la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón. En el marc de la reunió, Lletjós també va exposar el Pla de Prevenció de danys originats per la fauna cinegètica i les actuacions del Pla de Gestió de Dejeccions Ramaderes. A més, també es van explicar les competències i tasques del cos d'Agents Rurals. L'objectiu del desplegament és, segons el DARP, apropar l'administració als ciutadans d'aquestes comarques i millorar l'atenció i els serveis que se'ls ofereix.

Anar al contingut