Espanyol

El davanter argentí Pablo Daniel Osvaldo jugarà a l'Espanyol fins a l'estiu vinent

L'Espanyol ja té lligat el primer fitxatge en el mercat d'hivern. Es tracta del davanter italoargentí Pablo Daniel Osvaldo, del Bolonya, que arriba cedit fins al 30 de juny. Amb la seva incorporació, l'equip blanc-i-blau espera millorar la seva capacitat golejadora. Després d'una estada no gaire afortunada a les files del Bolonya, l'italoargentí tenia moltes ganes de jugar a les ordres de Pochettino i de recuperar el nivell mostrat a la Fiore. Osvaldo, l'única opció que preveia el club blanc-i-blau per reforçar la davantera, arriba a Barcelona com a cedit fins a final de temporada amb una opció de compra pròxima als 5 milions d'euros. Aquest matí li fan la revisió mèdica aquesta mateixa tarda serà presentat.

Actualitzat
L'Espanyol ha tancat el seu primer fitxatge en el mercat d'hivern després d'arribar a un acord amb el Bolonya italià per la cessió del davanter argentí Pablo Daniel Osvaldo, que jugarà al conjunt blanc-i-blau fins al pròxim 30 de juny. "Era l'opció que volien tant els tècnics com la direcció esportiva, i aquí estarà. No m'agraden les comparacions, però és similar a Esnaider", va confirmar el conseller responsable de l'àrea esportiva, Germán de la Cruz.

L'acord entre l'Espanyol i Osvaldo existia des de feia dies, però el club italià era reticent a fer-lo oficial, perquè hi havia altres clubs interessats. La intervenció de l'agent del futbolista ha estat decisiva perquè l'atacant argentí acabi recalant al conjunt espanyolista. Osvaldo, que aquest dimarts complirà 24 anys, va començar a destacar a les files de l'Huracán. La seva bona actuació en el club argentí li va permetre fitxar per l'Atalanta de la Lliga italiana. Posteriorment, va recalar al Lecce, al Fiorentina i ara pertanyia a la disciplina del Bolonya.

L'Espanyol té una opció de compra pròxima als cinc milions d'euros, que pot executar abans del pròxim 30 de juny en cas que el rendiment del davanter sigui satisfactori en els mesos de competició que resten. La falta de gol de l'equip ha provocat que la direcció esportiva hagi accelerat la contractació d'un davanter en les últimes setmanes. En principi, l'Espanyol no té intenció de fer més fitxatges al mercat d'hivern.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut