María del Mar Ortega ha repartit els cupons premiats amb més de 10 milions d'euros
María del Mar Ortega ha repartit els cupons premiats amb més de 10 milions d'euros (ONCE Catalunya)
Vilanova i la Geltrú

El Cuponàs de l'ONCE reparteix més de 10 milions d'euros a Vilanova i la Geltrú

El sorteig ha deixat un primer premi de 6 milions i 109 cupons de 40.000 euros a la capital del Garraf

El Cuponàs de l'ONCE ha deixat una pluja de milions a Vilanova i la Geltrú. El sorteig d'aquest divendres ha repartit més de 10 milions d'euros a la capital del Garraf amb un primer premi, que se n'ha emportat 6, i 109 cupons més que han guanyat 40.000 euros cadascun, segons ha confirmat l'entitat.

El quiosc, ubicat al número 86 de la Rambla Principal i regentat per María del Mar Ortega, ha estat l'encarregat de vendre els cupons premiats. Ortega, que també ha repartit sort al Roxy Cafè del carrer del Col·legi, a prop de l'Ajuntament, on va a esmorzar cada matí, ha explicat que "està en un núvol".

"Estic superemocionada. Ja he aconseguit un dels meus somnis, que era donar un premi així, tan i tan gran. Em fa molt contenta que s'hagin repartit tants diners. Segur que li ha tocat a molta gent que ho necessita i que estarà molt feliç."

"Intueixo que ha tocat a molts clients fixos, que m'han acompanyat des de fa molt temps", ha explicat la venedora, que acumula una dècada d'experiència i que des de fa cinc anys està en aquest quiosc de la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú.

Aquest dissabte, l'ONCE celebra la tradicional trobada per commemorar la 27a Diada de la Família del Grup Social ONCE a Catalunya, en un esdeveniment que tindrà lloc al Port Aventura i que aplegarà unes 1.300 persones cegues i amb altres discapacitats acompanyades de familiars i amics.

ARXIVAT A:
Loteria
Anar al contingut