Dabiz Muñoz ha recollit el premi en una gala presencial a Amsterdam (EFE/Imane Rachid)
Dabiz Muñoz ha recollit el premi en una gala presencial a Amsterdam (EFE/Imane Rachid)

El cuiner madrileny Dabiz Muñoz, número 1 del món segons The Best Chef Awards

The Best Chef també han guardonat Joan Roca amb el premi The Best Chef Science per la recerca, les tècniques experimentals i la transformació

RedaccióActualitzat

El cuiner Dabiz Muñoz ha estat considerat el número 1 del món, segons els premis The Best Chef Awards, que s'han atorgat aquest dimarts. Els guardons s'han repartit en una gala presencial a Amsterdam, després que la de l'any passat s'hagués de fer de manera telemàtica.

Muñoz, nacut el 1980 i que dirigeix el restaurant madrileny Diverxo, amb tres estrelles Michelin, està especialitzat en cuina d'avantguarda.

En rebre el premi, ha assegurat, que és "un orgull i una responsabilitat increïbles", i ha afegit que The Best Chef Awards és "una de les publicacions més prestigioses al món avui".

Per Muñoz rebre un premi d'aquest tipus és "un somni fet realitat" que reconeix "molts anys de creativitat, dedicació, passió i feina dura".

El xef Björn Frantzén, del restaurant d'Estocolm Frantzén, ha repetit en la segona posició i s'ha endut el premi al millor xef votat pels xefs. El top tres l'ha completat el basc Andoni Luis Aduriz, del restaurant Mugaritz de Sant Sebastià.

Els premis The Best Chef també han guardonat Joan Roca amb el premi The Best Chef Science per la recerca, les tècniques experimentals i la transformació.Roca ha assegurat que està "fortamente compromès amb la ciència i la sostenibilitat" i ha remarcat que premis com aquest "beneficien més el país que el xef".

Els The Best Chef Awards fan cada any la llista en què els mateixos cuiners i professionals del sector reconeixen els 100 millors cuiners del món.

 

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut