Sevilla

El "Cuco", absolt de l'assassinat i violació de Marta del Castillo i condemnat per encobriment

El jutge de menors número 1 de Sevilla ha absolt el "Cuco" de l'assassinat i violació de Marta del Castillo el 2009. El noi, però, l'han condemnat a tres anys d'internament en un centre tancat i a dos anys de llibertat vigilada per un delicte d'encobriment del cas de la mort de la jove sevillana. La família de la noia ha qualificat la sentència de "gerro d'aigua freda".

Actualitzat
El jutge de menors número 1 de Sevilla, Alejandro Vián, ha condemnat el menor conegut com el "Cuco" a tres anys d'internament en un centre tancat i dos de llibertat vigilada per encobrir l'assassinat i la violació de la jove sevillana Marta del Castillo. La sentència, per tant, exculpa el noi dels càrrecs d'assassinat i violació.

La família de la noia sevillana ha qualificat la sentència de "gerro d'aigua freda". Durant el judici, tant la fiscalia com l'acusació particular van demanar 6 anys d'internament, que és el màxim que preveu la llei penal del menor.

L'Audiència de Sevilla jutjarà els pròxims mesos els altres 4 acusats per aquest crim, tots majors d'edat. Entre ells hi ha Miguel Carcaño, per qui la fiscalia demana 52 anys de presó per l'assassinat i violació de la jove el gener del 2009.
Anar al contingut