El Reial Madrid ha caigut eliminat a les semifinals de l'Eurolliga en mans del CSKA de Moscou (EFE)
Eurolliga

El CSKA de Moscou deixa el Reial Madrid fora de combat a la semifinal de l'Eurolliga (95-90)

Els blancs han acabat cedint en el darrer sospir davant dels russos que es veuran les cares amb l'Anadolu Efes a la gran final

Jordi RobirosaActualitzat

El CSKA de Moscou ha doblegat el Reial Madrid a la semifinal de l'Eurolliga (95-90). Els russos, que han arribat a perdre de 13 punts, han deixat fora de combat els blancs en el primer duel de la Final Four de la màxima competició europea del bàsquet que es disputa a Vitòria.

Resultat inesperat al Buesa Arena en la segona semifinal de l'Eurolliga. Els blancs, que han controlat 35 dels 40 minuts del partit, no han sabut rematar la feina i el CSKA, més serè al final del matx, ha acabat guanyant el partit.

Quan a 20 segons del final, un triple estratosfèric de Llull –que havia fallat els 7 que havia llançat– ha col·locat el 91 a 90 per al CSK, tot semblava possible. Però llavors Higgins ha anotat quatre tirs lliures consecutius i ha fet el 95 a 90 definitiu. Així doncs, el que tothom deia que havia de ser la gran final, serà demà passat el partit per al tercer lloc. I a l'inrevés.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut