El creuer Norwegian Pearl deixa penjats més de 2.500 passatgers a Barcelona

El vaixell es troba aturat al port per una avaria i els viatgers s'han mostrat descontents amb les compensacions que els han ofert

RedaccióActualitzat

El creuer Norwegian Pearl es troba aturat al Port de Barcelona per una avaria i s'hi quedarà fins que sigui reparat, segons han informat diverses fonts de l'enclavament portuari. Els viatgers han expressat malestar per les compensacions que els han ofert.

Una fallada elèctrica ha provocat l'avaria del vaixell, que es troba aturat a la terminal A del Port de Barcelona i es canviarà a una altra al llarg d'aquesta setmana.

El vaixell havia de salpar dimarts rumb a Palma de Mallorca i finalitzava el trajecte a Roma. La companyia també ha cancel·lat el creuer que havia de sortir aquest divendres des de Roma rumb a les illes gregues.

El creuer transportava uns 2.700 passatgers, als quals la companyia nord-americana Norwegian Cruise Line els ha ofert diverses opcions de compensació: passar la resta del que quedava de viatge a bord del vaixell, viatjar fins a Roma i des d'allà tornar als seus països d'origen o poder-ho fer directament des de l'aeroport de Barcelona. Se'ls han ofert 300 dòlars en concepte de taxes de vol.

A banda, a tots els passatgers afectats els retornaran la meitat del cost del creuer i també els donaran un descompte del 50% per a futurs creuers que vulguin contractar amb la companyia.

 

Els viatgers però han mostrat el seu descontent de la gestió a través de les xarxes socials. Critiquen que s'han hagut de gestionar ells mateixos els vols i la manca d'ajudes per tornar a casa:

ARXIVAT A:
Turisme
Anar al contingut