Barcelona

El Cosmocaixa analitza la influència de la tecnologia a l'exposició "Tecnorevolució"

La revolució tecnològica és imparable i bona mostra d'això es pot veure a partir d'aquest divendres al Cosmocaixa, amb l'exposició "Tecnorevolució". Hi ha més de 20 mòduls interactius amb tot de ginys i aplicacions, que eren impensables fa només uns anys i que repten la realitat que ens envolta.

RedaccióActualitzat
Tan bon punt el visitant entra a "Tecnorevolució", vint-i-quatre ulls electrònics l'observen i segueixen atentament tots els seus moviments. Amb aquest i d'altres "jocs", l'exposició analitza la gran confluència de tecnologies que marcarà el segle XXI.

Es tracta d'un viatge del passat al futur. Hi ha espai per les màquines de vapor, com la que va alimentar el primer tren català, de Barcelona a Mataró. També pels robots, que faran coses fins ara reservades als humans, com per exemple, retratar el visitant o dibuixar.

Nanotecnologia, biotecnologia, robòtica o tecnologies de la comunicació es barregen en diferents proporcions. Es pot veure com funcionen mesuradors de tal precisió que ens donen l'alçada en nanòmetres, o sensors que, connectats al cap, permeten observar la diferent resposta cerebral que generem quan escoltem rock and roll o música clàssica. És la història de la humanitat des de la ciència, la tecnologia i el progrés.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut