Cristiano Ronaldo és una icona publicitària (Foto: Reuters)
Cristiano Ronaldo és una icona publicitària (Foto: Reuters)
Futbol

El contracte d'imatge de Cristiano Ronaldo no figura entre els actius tòxics del Banco Espírito Santo

El govern portuguès ha rescatat el Banco Espíritu Santo, del qual era imatge el davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo. Ni el compte bancari que promocionava el davanter portuguès ni el seu contracte publicitari han estat considerats actius tòxics de l'entitat intervinguda.

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha estat la imatge des de l'any 2003 del Banco Espírito Santo de Portugal, fins fa poc el tercer més gran del seu país. L'últim producte bancari que promocionava el davanter del Reial Madrid era un compte d'estalvi, la "Conta Rendimiento CR7". Un forat en la comptabilitat d'almenys 1.500 milions d'euros ha portat el govern lusità a rescatar aquest banc.

L'operació, amb un cost estimat de 4.900 milions d'euros, ha dividit el banc en dues entitats: una amb els millors actius, anomenada Banco Novo, i una altra amb tots els actius tòxics, que conserva el nom original de l'entitat. Entre els productes del banc "bo" hi ha el compte que promociona Cristiano Ronaldo, així com el seu contracte publicitari.

El davanter madridista no ha manifestat la intenció de rescindir el contracte amb la nova entitat. La seva imatge ha estat clau per fer augmentar el nombre de clients del Banco Espírito Santo a Espanya, amb campanyes publicitàries com aquesta de l'any 2009 en què s'atrevia a cantar.

Anar al contingut