Bernat Solé, conseller d'Exteriors de la Generaltat (ACN/Generalitat)

El conseller d'Exteriors, Bernat Solé, cessa la número tres d'Alfred Bosch

Solé ha cessat la secretària d'Acció Exterior i de la Unió Europea, Mireia Borrell, per "retornar la confiança de tothom" en el departament

RedaccióActualitzat

El conseller d'Exteriors, Bernat Solé, ha cessat la secretària d'Acció Exterior i de la Unió Europea, Mireia Borrell, número tres del departament, que ja ho era amb l'anterior conseller, Alfred Bosch.

Segons fonts d'Exteriors, l'objectiu d'aquesta decisió és "retornar la confiança de tothom" en del departament després de l'afer que va portar primer a la destitució de Carles Garcias, cap de gabinet de Bosch, i després a la dimissió del mateix conseller.

Garcias va ser destituït després de ser acusat d'assetjament sexual, i Bosch va dimitir arran de la seva gestió d'aquest cas. Aquests fets haurien portat Solé a perdre la confiança en una part de l'equip del departament.

Ara per ara no es coneix el nom de la persona que substituirà Borrell al capdavant de la Secretaria d'Acció Exterior i de la Unió Europea de la Generalitat. Des d'Exteriors, d'altra banda, no hi ha prevista cap altra destitució.

Anar al contingut