John Hoffman, el responsable de l'organització del Mobile World Congress (Foto: ACN)
John Hoffman, el responsable de l'organització del Mobile World Congress (Foto: ACN)

El conseller delegat del Mobile, John Hoffman, no assisteix a la inauguració, decebut per la vaga del metro

Hoffman s'havia mostrat esperançat que no hi hauria vaga, justament el primer any que l'L9 funciona fins al recinte firal

Actualitzat

La vaga de metro coincidint amb la inauguració del MWC ja ha tingut una primera repercussió en el congrés de mòbils. El conseller delegat del MWC, John Hoffman, no ha assistit avui, dilluns, a l'acte d'inauguració. Segons ha confirmat TV3, la raó ha estat precisament la vaga de metro, que ha molestat molt el directiu.

Divendres passat, Hoffman va mostrar esperances que finalment s'evitaria la vaga. L'organització del congrés de tecnologia va preparar un pla especial per traslladar els congressistes fins al recinte firal, que aquest dilluns ha acabat activant.

Precisament, el metro fins al recinte firal havia estat una reivindicació de l'organització del MWC i, fins i tot, es va posar com a condició per renovar la presència del congrés a Barcelona. Ara fa un any, John Hoffman va visitar les obres de l'L9 del metro i va rebre el compromís de les institucions catalanes, que li van garantir que es posaria en funcionament abans de l'edició del 2016.

 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut