Antoni Castells a "El matí de Catalunya Ràdio"
Antoni Castells a "El matí de Catalunya Ràdio"
Barcelona

El conseller d'Economia, Antoni Castells, diu que la Generalitat no perd ni un cèntim amb l'hotel del Palau

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha garantit a "El matí de Catalunya Ràdio" que l'operació de permuta per fer l'hotel al costat del Palau de la Música no farà perdre ni un cèntim a la Generalitat. Castells ha defensat amb contundència que és fals que la Generalitat hi hagi perdut 5,5 milions d'euros en l'operació. El conseller d'Economia ha conclòs que aquest patrimoni està garantit.

Actualitzat
Castells ha dit que ja s'han activat els mecanismes per recuperar els diners i que els haurà de pagar la constructora Olivia Hotels.

La polèmica sobre el conveni entre la Generalitat i els anteriors responsables del Palau de la Música per fer un hotel al costat del Palau es va encetar quan la fiscalia va presentar ara fa uns dies una nova querella contra Fèlix Millet i Jordi Montull per apropiació indeguda i tràfic d'influències en l'operació per construir un hotel al costat del Palau de la Música. En el seu escrit, la fiscalia apunta la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona i els acusava d'actuar afavorint interessos privats.

Precisament aquest dimarts la comissió que investiga si CDC es va finançar irregularment a través del Palau de la Música afronta la seva segona jornada. Aquest dilluns hi va haver les primeres compareixences, entre les quals la del director del Consorci del Palau, Joan Llinares, que ha admès que veu "estranys" els convenis amb la CatDem i els vincula a les donacions de Ferrovial.
Anar al contingut