Barcelona

El conseller de Medi Ambient reconeix que, tot i ser agnòstic, ha demanat a la Moreneta que faci ploure

Francesc Baltasar ha demanat a la Verge de Montserrat que posi fi a la sequera que pateix Catalunya, segons ha explicat aquest matí en una entrevista a Catalunya Ràdio. La petició a la patrona la va fer, segons ha concretat el conseller de Medi Ambient, durant els funerals de l'exabat de Montserrat Cassià Maria Just. El conseller de Medi Ambient, però, també ha assegurat que esperarà a tenir l'autorització del govern central per tirar endavant el transvasament del Segre.

Actualitzat

Qualsevol idea per acabar amb la sequera que pateix Catalunya és benvinguda. Tant és així que el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, ha admès en una entrevista a Catalunya Ràdio que, tot i ser agnòstic, ha recorregut a instàncies divines per aconseguir que plogui. Segons ha explicat, s'ha encomanat a la Moreneta perquè faci ploure i ho ha fet amb aquestes paraules: "Saps que sóc agnòstic, però si pots fer-hi alguna cosa, fes-la". Baltasar li va demanar durant els funerals de l'abat emèrit de Montserrat Cassià Maria Just.

Pregàries a banda, el conseller de Medi Ambient ha assegurat que esperarà a tenir l'autorització del govern espanyol per poder tirar endavant el transvasament temporal del riu Segre al Llobregat. "No començarem aquestes obres sense tenir clara la posició del govern espanyol" ha afirmat Baltasar i ha afegit que li agradaria iniciar els treballs aquest mateix mes d'abril per tenir-los acabats el mes d'octubre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut