El conseller Ausàs aposta pel "sí" a la independència.
El conseller Ausàs aposta pel "sí" a la independència.
La Seu d'Urgell

El conseller de governació, Jordi Ausàs, vota pel "sí" i reclama que Catalunya vagi "per lliure"

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha estat un dels polítics que ha aprofitat la tercera onada de consultes sobiranistes per exercir el seu dret a vot. Ausàs, que ha votat a la Seu d'Urgell, ha apostat pel "sí" i s'ha mostrat satisfet davant d'aquesta iniciativa. El conseller ha volgut agrair l'ajuda de tots els voluntaris que han participat en l'organització de la jornada, i ha assegurat que aquestes consultes representen l'"expressió de la voluntat popular".

Actualitzat
En aquest sentit, Ausàs ha fet referència a la polèmica generada al voltant del Tribunal Constitucional i la sentència de l'Estatut, i ha afirmat que discutir sobre la renovació dels seus membres és "una pèrdua de temps" i que el que toca en aquests moments és que Catalunya vagi "per lliure".

Ausàs també reivindica la necessitat d'aconseguir més sobirania per al país que ajudi a portar "més poder polític i econòmic", que permetin a Catalunya figurar al més aviat possible "en els mapes polítics amb el seu propi color".
Anar al contingut